dilluns, de febrer 08, 2010

TARONGES DEL POBLE PER AL POBLE






Salvem Catarroja ha eixit al carrer el dissabte passat, de matí, per a repartir entre la gent que passejava pel poble taronges dels camps abandonats en l'Horta de Catarroja a causa del Nou Mil·lenni. Estos camps són d'empreses constructores o d'intermediaris que els han comprat per a especular amb la terra i fer negoci amb el Nou Mil·lenni. Com que estos nous propietaris no es dediquen a l'agricultura, com que molts no saben ni on està el terreny i a més no han venut la taronja, moltes estan caiguent dels arbres i podrint-se en terra.

Els membres de Salvem Catarroja ompliren uns quants caixons amb aquestes taronges, i les van repartir principalment per la carretera (enfront de l'Ajuntament), per la Rambleta i la Regió. Pensem que és una llàstima i completament inmoral que en esta època de crisi mundial, mentre molta gent està patint fam, els fruits de l'horta de Catarroja estiguent deixant-se perdre per culpa del fosc negoci del Nou Mil·lenni.

Salvem Catarroja tenia previst fer una cercavila de reis el passat 4 de gener, en la qual anaven a repartir, a més del carbó per als especuladors, estes taronges, com ja van fer l'any passat. Però com que un dels que havien de rebre el carbó va morir (concretament l'alcalde del poble), per respecte a la gent que podia estar de dol i sentir la pèrdua vam suspendre l'acte.

2 comentaris:

David ha dit...

Enhorabona,

Pense que ha sigut molt bona idea esta campanya de regalar taronges per a conscienciar a la gent del poble contra la destrucció de l'horta.

Ànim, continueu endavant, entre tots podrem aconseguir que acaben de carregar el medi ambient, calen moltes accions com esta per tal de que la gent se n'adone de que els polítics que ens governen a Catarroja s'estan equivocant.

Nou Mil·lenni NO! Fora especuladors!

Carles ha dit...

Sóc de València. Només volia dir-vos que esteu fent un treball admirable. Com a valencià, vos done les gràcies. Ànim i molta sort!