dimecres, de febrer 17, 2010

Teatre Auditori de Catarroja Francisco Chirivella?


El passat dimarts alguns amics de Salvem Catarroja vam assistir al Pleno Ordinari corresponent al mes de gener.
L'espectacle va ser un poc lamentable... La nova alcaldessa, la del sou de 60.000 €, sembla no saber molt bé quines són les seues funcions en el plenari i Paco Guillem li xafava el terreny fent-les ell. Ell responia a les preguntes en el torn de precs i preguntes, ell recordava que s'havien de votar les mocions, ell contestava sense cap educació i amb insults i reaccions puerils als polítics de l'oposició...

La intervenció de Paco Guillem va ser més falsa que les llàgrimes de les falleres majors en la cremà. Començà la seua defensa del canvi de nom del TAC desacreditant al cap de llista del PSPV, amb atacs personals i amb hipòcrites llepades de cul a l'ex alcalde de Catarroja. Realment ens vam riure al plenari, però vam eixir d'allí amb vergonya pels representants que té el nostre poble, no només per com fan les coses, sinó també per quines coses fan. Perquè, quina necessitat hi ha ara de canviar el nom al teatre-auditori? Clar, oblidem que es tracta del mateix partit que va aprovar el Nou Mil·lenni de manera urgent, en un ple extraordinari. Eixes són les seues prioritats.

Hi han persones patint fam, hi han xiquets anant a classe en barracons, hi ha gent dependent que no rep ajuda perquè Camps diu que ens xorren els diners i torna les subvencions, hi han famílies que no arriben a fin de mes, que no poden pagar els altíssims impostos municipals... I el PP decideix que el que realment importa en aquestos moments és canviar el nom del teatre auditori.

Deixant de banda que no és el moment més oportú per a debatre al plenari aquest tema, anem a l'altra qüestió que ens ofén: per què han triat el nom de l'ex alcalde per a posar-li'l al TAC? No tenim en tota Catarroja a ningú que haja fet més que ell per la músia o el teatre? Podríem fer una llarga llista de noms (i no només de persones, doncs, com ens recorda Un ciutadà Qualsevol, en Catarroja hem tingut la famosa Banda el Empastre). A més, si tenim en compte que l'anterior alcalde no ha tingut la majoria absoluta en les darreres eleccions municipals, quanta gent del poble pot estar en contra d'esta decissió?

Per a ser justos, si hem de posar el nom de l'anterior alcalde a allò que ha ocupat (i fins i tot potser amargat) els últims anys de la seua vida, a allò que li ha portat de cap, a allò que podríem considerar el seu negoci personal, independentment de si la jugada li ha eixit bé o mal... Si hem de posar el seu nom a allò que ha representat l'ex alcalde, a allò pel que pensem que ha de ser recordat, segurament hauríem de canviar el nom a un altre projecte, no al TAC, no a un edifici públic, sinó a un macro-projecte privat, al negoci urbanístic que està destrossant Catarroja i la seua Horta. Tots sabeu a què ens referim.

6 comentaris:

David ha dit...

Molt encertada l'entrada.

Açò de posar-li el nom de l'ex-alcalde al TAC és un clar cas d'oportunisme polític, intenten fer de Xirivella un màrtir i així poder traure-li rendibilitat política al mort.

Això se diu fer llenya de l'arbre caigut. Segur que els dirigents del PP han pensat: "anem a fer-li molts homentges per a tot lo món s'oblide de com de mala persona era i de tot el mal que va fer al poble"
Entre altres moltes coses, la més greu, el Nou Mil·lenni. Però no només això, també se va carregar el Cine Teatre Faus i l'alqueria dels mestres i la casa caragol del port (i moltes altres cases antigues amb molt de valor), l'antic escorxador, segurament va ser l'alcalde de Catarroja que més patrimoni s'ha carregat de tota la història.

Va ser qui va prohibir als plens que se pogueren fer preguntes de qualsevol tema. Amb el seu govern, la democràcia va tornar 30 anys enrrere.

Un desastre, un mal governant i una mala persona. En fí podriem estar tota la nit parlant de les seues malifetes i no acabariem. I encara així i tot, encara tenen la cara tan dura de posar-li el seu nom a l'auditori.

Estos del PP no tenen vergonya ni la coneixen.

Sense paraules...

pardalet ha dit...

Una pregunta.
Per què en l'entrada vos avergonyiu de la clase política del nostre poble?
Acàs no votaren el PSPV-PSOE i el BLOC en contra de la proposta del TAC CHIRIVELLA?

Anònim ha dit...

Jo també pense el mateix. Va ser vegonyós vore a Rosa Pérez fent una explicació que argumentava el no per acabar votant abstenció. Podrien posar-li el nom d'un solar en Nou Mil·leni, no?

Anònim ha dit...

Jo també pense el mateix. Va ser vegonyós vore a Rosa Pérez fent una explicació que argumentava el no per acabar votant abstenció. Podrien posar-li el nom d'un solar en Nou Mil·leni, no?

pardalet ha dit...

El nom del solar a qui anònim?
A la Rosa? jajajaja

Anònim ha dit...

In my opinion you are not right. I am assured. Let's discuss. Write to me in PM, we will talk.